Поздравявам новия финансов министър, че остави шефа на НАП Румен Спецов.

...
Поздравявам новия финансов министър, че остави шефа на НАП Румен Спецов.
Коментари Харесай

Борисов: Винаги сме държали да има мазнинка и пари в държавата, да не се изхарчва всичко

Поздравявам новия финансов министър , че остави шефа на Национална агенция за приходите  Румен Спецов . Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него, в случай че не бяха създали по този начин единствено след една седмица щеше да излезе, че когато е бил Асен Васил е имало пари за всичко, „ а то в действителност се оказа, че нито има за общините, нито има за енергетиката. Проблемите са извънредно огромни “.

Борисов акцентира, че те постоянно са  държали да има мазнинка  и запас в страната, и да не се изхарчва всичко.

„ Когато говорех, че  има проблеми в Министерството на финансите  и с изключение на партийните назначения, парите ги няма. Само преди два-три дни ви споделих, че Народно събрание би трябвало да прояви темперамент и да се вслушаме в отчета на Международния валутен фонд. Да спрем тези безумни харчения на пари, да свалим недостига до 1%. Вместо това се оказа, че за последните няколко дни са изхарчени няколко милиарда и са ни подвели “, съобщи Борисов по отношение на оповестеното от служебния министър на финансите през вчерашния ден.

Борисов разгласи, че ще излезе и по какъв начин се харчат пари по ПВУ.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че още веднъж се връща към своето предложение – Асен Василев и Мария Габриел да остана министри в настоящия кабинет, с цел да може това, което във финансите са надробили да си го изсърбат и да си понесат отговорност.

Той напомни, че  фотосите от неговото нощно шкафче са били подправени . „ Сега тук е малко по друго “, разяснява той фотосите публикувани в медиите, на които се вижда куче по какъв начин влачи пари към Живко Коцев.

https://dariknews.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР